+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9

Thread: JMW animations

  1. #1
    Neanderthal Dwood's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Wouldn't u like to know?
    Posts
    4,119
    Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute

    JMW animations

    Ok I imported the c_dropship into 3ds max and want to make a dropping animation. Last time I tries this there were no errors but the dropship only teleported to one area of the map (with no relation to the spot it was set to be at the beginning of the anim) and then teleported back to the spot it was at.

    I'm going to retry this but here's the process i'm going to do it so hopefully you guys can check what i'm doing and tell me if it's completely right/wrong lol.

    Import map bsp/dropship
    animate dropship [Anything I should know when doing these?]
    export as jmw
    compile anims via tool
    Open in guerilla, check box that says world relative and name the graph I want to play

    (do I need to teleport the vehicle to the exact location of the beginning of the animation?)
    Quote Originally Posted by katherineapplegate

    So sorry to get you into writing. What a horrible thing to inflict on you. Should have just sold you crack.
    Reply With Quote

  2. #2
    Kid in the Hall Kornman00's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    ◕‿◕, ┌( ಠ_ಠ)┘
    Posts
    3,109
    Blog Entries
    1
    Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute

    Re: JMW animations

    I thought tool auto set that flag when importing a JMW file and I also thought the animation had to be made in the actual BSP (for correct positioning data and hence world relative)?

    Reply With Quote

  3. #3
    Neanderthal Dwood's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Wouldn't u like to know?
    Posts
    4,119
    Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute

    Re: JMW animations

    It doesnt, it does. well it didnt set the flag for me, anyways.
    Quote Originally Posted by katherineapplegate

    So sorry to get you into writing. What a horrible thing to inflict on you. Should have just sold you crack.
    Reply With Quote

  4. #4

    Re: JMW animations

    JMW uses the BSP's 0 0 0 as it's center of origin. this means when animating it in max, you would need to place the dropship at the BSP models' 0 0 0 center for it to look right in game.


    Personal note...
    I never liked JMW, it's trippy. I just used a regular JMM then placed the vehicle the closest I could get to the reference in max. Seems to work :S.

    JMW teleports back to origin after it's done too, which is what's going on with you right now. Can't think of a way around that.
    Reply With Quote

  5. #5

    Re: JMW animations

    Quote Originally Posted by JackalStomper View Post
    JMW teleports back to origin after it's done too, which is what's going on with you right now. Can't think of a way around that.
    Script it to delete the object
    Reply With Quote

  6. #6

    Re: JMW animations

    Script it to delete the object
    Only works if you don't need it to do something after the animation.
    Reply With Quote

  7. #7
    Kid in the Hall Kornman00's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    ◕‿◕, ┌( ಠ_ಠ)┘
    Posts
    3,109
    Blog Entries
    1
    Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute

    Re: JMW animations

    what about with that one script function called "unit_play_animation_and_hover" or something to that effect?

    or maybe that was recorded animations ;3

    Reply With Quote

  8. #8

    Re: JMW animations

    Kornman, thats recording_play_and_hover

    Edit: Unfortunately, CAD's Animation Export tool does not want to corporate with me, since it exports none of my animations.

    Will attempt to fix.
    Last edited by CodeBrain; February 7th, 2010 at 07:19 AM.
    Reply With Quote

  9. #9
    Neanderthal Dwood's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Wouldn't u like to know?
    Posts
    4,119
    Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute Dwood has a reputation beyond repute

    Re: JMW animations

    Okay I cannot for the life of me get the stupid thing to play my custom animations. Someone please halp! A tutorial from the ground up, without skipping sections would be nice. By ground up I mean from the import of the model, not the creation of said model. :x
    Quote Originally Posted by katherineapplegate

    So sorry to get you into writing. What a horrible thing to inflict on you. Should have just sold you crack.
    Reply With Quote

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts