+ Reply to Thread
Results 1 to 10 of 10

Thread: Well it looks like we're missing something....AGAIN!

  1. #1

    Well it looks like we're missing something....AGAIN!

    So I tried making a indoor map for Halo 2, and I found this while I was compiling it.

    This is when I made the scenario:





    This is when I made the map:






    This could possibly mean that there ARE scripts featured in Halo 2 Vista after all, and that means......endless possibilities...
    Reply With Quote

  2. #2
    Is bad, really bad SMASH's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Chi Town
    Posts
    779
    SMASH is on a distinguished road

    Re: Well it looks like we're missing something....AGAIN!

    Um... I thought it was common knowledge that there ARE scripts in H2. It's how they got the wheel to turn in zanzibar, ect. Korny knows more aout that stuff, but we definitely knew that there were scripts in H2.
    Reply With Quote

  3. #3

    Re: Well it looks like we're missing something....AGAIN!

    No, I know that we knew about this, but I meant like for our custom maps....Anyone up for a infinite ammo slayer? :P
    Reply With Quote

  4. #4

    Re: Well it looks like we're missing something....AGAIN!

    Whenever you load sapien and it mentions scripts, that's when the hierarchy of tools and folders appear... that makes me believe it is some sort of internal script of some sort.
    Reply With Quote

  5. #5
    Kid in the Hall Kornman00's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    ◕‿◕, ┌( ಠ_ಠ)┘
    Posts
    3,109
    Blog Entries
    1
    Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute

    Re: Well it looks like we're missing something....AGAIN!

    Quote Originally Posted by CodeBrain View Post
    No, I know that we knew about this, but I meant like for our custom maps....Anyone up for a infinite ammo slayer? :P
    HOLY HELL. I'm going to have to make a sticky aren't I?

    There are NO, NADA, ZIP, YIPPY-KAI-YAY mother fucking cheats or a console in the game.

    Reply With Quote

  6. #6

    Re: Well it looks like we're missing something....AGAIN!

    Look below, double posted error.
    Last edited by CodeBrain; August 9th, 2007 at 11:34 AM.
    Reply With Quote

  7. #7

    Re: Well it looks like we're missing something....AGAIN!

    Kornman, calm down....here....have some corn....there you go.

    I did not mean that A CONSOLE IS INGAME. I was saying that scripts can be made the old fashioned way. Let me have a moment of your time.

    Remember Halo CE? You made a script, compiled it with Sapian, and then you checked for errors, or they got compiled. Inside that script, you could of placed a cheat in there, without using the console, and it would work. You couldn't turn it off without the console.

    Do you get what I am saying Kornman? I know, EVERYONE KNOWS, that there is no console on the retail version of Halo 2 Vista. But if you think about it, doing the old fashioned way, without the use of the console, MIGHT be a chance at something.

    Sorry if i made you mad, I know that you have a hard time with people not knowing the fact that there is no console...I guess I made you go over the edge....Once again, sorry.
    Reply With Quote

  8. #8
    Kid in the Hall Kornman00's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    ◕‿◕, ┌( ಠ_ಠ)┘
    Posts
    3,109
    Blog Entries
    1
    Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute Kornman00 has a reputation beyond repute

    Re: Well it looks like we're missing something....AGAIN!

    The burst of <> was not aimed at you, no worriez. But now, people have no alibis as the answer is right in front of their face! You know some people on these forums...post it once, they're believe it forever and continue to spread the PACK OF LIEZ[/Collins]

    EDIT: And the new sticky should answer your new question ^^
    Last edited by Kornman00; August 9th, 2007 at 11:49 AM.

    Reply With Quote

  9. #9

    Re: Well it looks like we're missing something....AGAIN!

    ive always noticed that, but they didnt make access to compile scripts
    Reply With Quote

  10. #10

    Re: Well it looks like we're missing something....AGAIN!

    Who says these scripts are ANYTHING like Halo CE scripts? Maybe gametype stuff or some thing internally uses scripts to store the data.

    Why would you want to watch your character get shot by a corrupt US General when you can watch him get eviscerated by an eight-foot alien in purple body armour?
    Reply With Quote

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts